Word vrijwilliger bij MD Nederland

Jouw hulp maakt echt verschil!

Aanmelden als vrijwilliger

Ook jij kunt je bij ons aansluiten en met ons mee werken om een verschil te maken voor alle mensen met MD. Bijvoorbeeld door jouw expertise of netwerk in te zetten in een van onze (advies)commissies. We zijn altijd op zoek naar mensen die kunnen ondersteunen bij acties, mensen met ervaring met het opzetten van evenementen en professionals voor fondsenwerving. We komen heel graag met jou in contact!

We horen graag van je!

Vrijwilliger online

Ben jij handig met woorden? Dan zoeken we jou om ons te helpen met het schrijven van social media posts en de content van de website. Via deze kanalen houden we onze community op de hoogte van de ontwikkelingen van de stichting en MD in het algemeen.

Vrijwilliger fondsen

Ben jij handig in het leggen van de juiste contacten, het speuren naar de juiste fondsen en schrijf je goede brieven? Help dan mee om fondsen te werven! Om tot een medicijn te komen en om MD meer bekend te maken is geld nodig, klein geld en groot geld. Help mee om via fondsen dit geld binnen te halen!

Vrijwilliger evenementen

Met evenementen kunnen we geld ophalen en het speelt een belangrijke rol in MD bekender maken. Jij bent handig in het organiseren van activiteiten en evenementen? We komen graag met je in contact!

Vrijwilliger anders

Wil je graag helpen maar je weet nog niet precies waarmee of kan je juist iets heel anders, we horen graag van je!

Wil jij je ook graag inzetten als vrijwilliger?

 

Word vrijwilliger en help ons door jouw expertise en netwerk in te zetten via deelname in een van onze (advies)commissies.

Neem contact op