Help mee

MD is een ernstige erfelijke ziekte waar nog geen oplossing voor is

Samen naar een oplossing

Je kunt op veel manieren bijdragen aan de strijd tegen MD. Direct doneren, je eigen actie starten of vrijwilliger worden. Ook kan je schenken aan MD Nederland of MD opnemen in je testament. Hieronder zetten we deze  verschillende mogelijkheden op een rij, kijk wat er bij jou past en help mee om dit de laatste generatie met MD te maken!

Donateurs zijn wat MD nodig heeft: voor meer bekendheid, meer onderzoeksgeld en meer ondernemerschap om verschillende medische doorbraken concreet uit te werken.

Doneer nu
Read more about Doneer nu

Hoe mooi zou het zijn als dit de laatste generatie met MD wordt! Structurele donateurs zijn hiervoor nodig, om de meerjarige ontwikkelingsprogramma’s te realiseren.

Schenken met belastingvoordeel
Read more about Schenken met belastingvoordeel

Met jouw nalatenschap kunnen we verschillende medische doorbraken de komende jaren concreet maken en versnellen. Ook als je er niet meer bent.

Schenken via testament
Read more about Schenken via testament

Start een actie en vraag familie en vrienden om jouw actie te steunen. Door jou te sponsoren, door iets te kopen of door een donatie te doen.

Start een actie
Read more about Start een actie

Wil je tijd beschikbaar stellen en je inzetten voor de strijd tegen MD? Word vrijwilliger en help mee om samen dit de laatste generatie met MD te maken.

Word vrijwilliger
Read more about Word vrijwilliger

MD Nederland wordt gesteund door professionele, vaste partners die tijd en middelen beschikbaar stellen om onze missie te verwezenlijken.

Word partner
Read more about Word partner

Er is veel geld nodig voor meer bekendheid en meer onderzoek naar een medicijn. We hebben geen tijd te verliezen. Daarom hebben we jouw hulp nodig.

Doneer direct