Esther Jansen (Algemeen Directeur) →

Esther is sinds 1 januari 2021 algemeen directeur. Daarvoor was zij 10 jaar werkzaam in de advocatuur, waarvan de laatste 6 jaar als arbeidsrechtjurist bij het internationale advocatenkantoor Allen & Overy LLP.

Jorg van Gent (Voorzitter) →

Jorg werkt sinds 2015 voor ABN AMRO als investeerder in bedrijven die na financiële problemen een doorstart maken. Daarvoor werkte hij 10 jaar bij de afdeling voor fusie en overname advies van dezelfde bank. Naast zijn werk was hij van 2012 tot begin 2018 bestuurder van Vitalis, een van oorsprong Haagse maatjesorganisatie voor kinderen met een moeilijke (sociale) achtergrond. Hier was hij specifiek verantwoordelijk voor het regionale groeiprogramma van de organisatie. Sinds 2017 is hij als oprichter betrokken bij QNQ, een projectontwikkelaar in duurzame energie (aardwarmte).

In 2017 werd bij zes mensen in zijn directe familie MD geconstateerd, onder wie bij zijn dochter en vriendin.

Dennis Heeger (Secretaris) →

Dennis heeft ruime ervaring op het gebied van het ontwikkelen en financieren van grootschalige duurzame energieprojecten in Europa en is momenteel werkzaam bij Eneco. Daarvoor heeft Dennis ruim 8 jaar als advocaat gewerkt bij het internationale advocatenkantoor Allen & Overy in Amsterdam en Londen. Dennis heeft een Master titel Nederlands recht van de Universiteit van Amsterdam en een MBA van IE Business School in Madrid.

Dennis was van 2011 tot 2014 betrokken bij het mentorproject Giving Back, als onderdeel waarvan hij gedurende enkele jaren mentor is geweest van een student.

Jeroen Vis (Penningmeester)  →

Jeroen is cardioloog in het Haaglanden Medisch Centrum. In 2016 heeft hij zijn opleiding cardiologie voltooid in het Amsterdam UMC. Van 2007 tot 2010 heeft hij in het kader van zijn promotie-onderzoek bijgedragen aan een succesvolle landelijke patiëntenregistratie en DNA-bank voor volwassenen met aangeboren hartaandoeningen.

Sanne Nuismer →

Sanne werkt sinds 2015 voor ABN AMRO in verschillende functies, momenteel werkt ze als investeerder in bedrijven die na financiële problemen een doorstart maken. Daarvoor werkte ze in verschillende andere functies bij dezelfde bank,

Kirsten van der Sluijs (Marketing & Communicatie) →

Kirsten is marketing en communicatie professional bij Nestlé sinds 2017. Dat betekent dat ze voor uiteenlopende merken verantwoordelijk is voor de marketing en communicatie naar de juiste doelgroepen:  van productontwikkeling, tot media en communicatie plannen en het evalueren wat het beste aansluit bij de wensen en verwachtingen van de consument. Haar jarenlange ervaring en haar netwerk van professionals zet zij, samen met reclamebureau FCB Amsterdam,  in om versneld meer bekendheid voor MD te realiseren.