DONEER DIRECT

Donateurs zijn wat MD nodig heeft: voor meer bekendheid, meer onderzoeksgeld en meer ondernemerschap om verschillende medische doorbraken concreet uit te werken. Je kunt vandaag echt het verschil maken, door ons te steunen en vaste donateur te worden. Want het vinden van een lange termijn oplossing, vereist structurele steun.

Schenk met belastingvoordeel

Hoe mooi zou het zijn als dit de laatste generatie met MD wordt! Structurele donateurs zijn hiervoor nodig, om de meerjarige ontwikkelingsprogramma’s te realiseren. En om de bekendheid van MD snel en structureel te verhogen. Maak  met ons mee hoe MD van een groot probleem naar een oplossing kan gaan. 

 SCHENK MET BELASTINGVOORDEEL →


Schenk met testament

Met jouw nalatenschap kunnen we verschillende medische doorbraken de komende jaren concreet maken en versnellen. Ook als je er niet meer bent.

SCHENK VIA NALATENSCHAP →

Steun ons als Partner

MD Nederland is een jonge stichting met grote ambities.

Om die ambities waar te maken en tastbare resultaten te bereiken, werken we graag samen met project partners en strategische partners.

WORD PARTNER →

Word vrijwilliger

Je kunt je ook bij ons aansluiten door jouw expertise en netwerk in te zetten via deelname in een van onze (advies)commissies.

HELP MEE →

sCHENK MET BELASTINGVOORDEEL

Een structurele oplossing vraagt om een langere termijn ondersteuning

Hoe mooi zou het zijn als dit de laatste generatie met MD wordt! Structurele donateurs zijn hiervoor nodig, om de meerjarige ontwikkelingsprogramma’s te realiseren. En om de bekendheid van MD snel en structureel te verhogen. Wij zien onze donateurs als lange termijn sponsors. We nemen jou als vaste donateur mee in onze missie en houden je op de hoogte van de voortgang door de jaren heen,  ook via MD events. Maak met ons mee hoe MD van een groot probleem naar een oplossing kan gaan!

Structureel doneren is óók voor donateurs voordeliger: Door onze ANBI-status kun je als vaste donateur jouw periodieke gift volledig aftrekken van de inkomstenbelasting. Daarvoor vereist de Belastingdienst een overeenkomst voor in ieder geval 5 jaar tussen jou en MD Nederland. Zo krijg je een groot deel van het geschonken bedrag terug van de Belastingdienst, tot ca 42%.

EUR 1.000 donateurs

In 2019 zijn we begonnen met een groep donateurs die ten minste EUR 1.000 per jaar toezegde en daarmee de financiële basis creëerde voor onze nog steeds jonge stichting. We zien hen als onze investeerders en houden hen, voor zover gewenst, graag nauw betrokken bij onze voortgang en events. We kunnen ook zeggen dat het een geweldige groep van mensen bij elkaar is, en de avonden energiek en motiverend zijn. En uiteraard hopen we dat meer mensen zich hierbij kunnen aansluiten. 

Belastingvrij schenken gaat als volgt

  • Leg jouw periodieke schenking schriftelijk vast in een overeenkomst
  • Bepaal zelf hoeveel je geeft
  • De gift moet elk jaar hetzelfde bedrag zijn
  • De overeenkomst geldt voor 5 jaar (of langer)
  • De jaarlijkse gift moet voor 1 januari op de rekening van het goede doel zijn bijgeschreven.

Maak het verschil en word vandaag vaste donateur
Wil je ons structureel helpen met belastingvoordeel laat dan hier jouw gegevens achter. Wij nemen heel graag contact met je op.

Schenk via testament

 

Steun onze missie ook als je er niet meer bent

MD Nederland streeft naar de laatste generatie met MD. Geld voor onderzoek is hier een belangrijk onderdeel van. Met jouw nalatenschap kunnen we verschillende medische doorbraken de komende jaren concreet maken en versnellen. Ook als je er niet meer bent.

Door onze ANBI-status als goed doel betaalt MD Nederland geen belasting over jouw nalatenschap. Op deze manier kunnen we de complete gift inzetten om onze missie voort te zetten.

Stichting MD opnemen in jouw testament

  • Laat via de notaris MD Nederland opnemen in jouw testament
  • Een testament kan op ieder moment gewijzigd worden
  • Deze informatie van MD Nederland heb je nodig: Stichting MD Nederland, gevestigd te Amsterdam, postadres: Grasweg 6A, 1031 HW Amsterdam, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, onder nummer: 74235532.
  • Meer informatie over hoe nalaten werkt, kunt je vinden op  Nalaten, hoe werkt het? | Toegift of neem contact met ons op
  • Neem je ons op in jouw testament? Laat het ons weten! Dan kunnen wij jou op de hoogte houden van de ontwikkelingen met betrekking tot MD Nederland en onze missie.

Steun ons als partner

 

Samen komen we verder

MD Nederland is een jonge stichting met grote ambities. Om die ambities waar te maken en tastbare resultaten te bereiken, werken we graag samen met  project partners en strategische partners. Via deze verschillende soorten van samenwerking kunnen we echt streven naar een laatste generatie met MD.

Wil jij met jouw organisatie ook bijdragen aan de laatste generatie met MD? Word dan onze partner!

Er zijn verschillende manieren om het partnership in te vullen. We komen graag met jou(w organisatie) in contact via ons contactformulier.

Structurele strategische partner FCB Amsterdam

Sinds de start van de stichting helpt reclamebureau FCB Amsterdam MD Nederland. Zij zien net als wij de kans om de bekendheid van MD te verhogen en MD te stoppen. Met de professionele hulp van FCB kunnen wij als stichting grote en belangrijke stappen maken in onze professionele communicatie. Wij zijn heel trots op de samenwerking en de inzet met FCB Amsterdam.

Word vrijwilliger

 

Jouw hulp maakt echt verschil!

Ook jij kunt je bij ons aansluiten en met ons meemaken hoe een groot probleem kan leiden tot een structurele oplossing voor MD. Bijvoorbeeld door jouw expertise en netwerk in te zetten via deelname in een van onze (advies)commissies. Momenteel zijn wij bijvoorbeeld op zoek naar professionals op het gebied van events, en fondsenwerving. We komen heel graag met jou in contact!

Steun ons met een Tikkie

Scan de QR -code of klik er op en vul het bedrag in (vanaf €1,-) waar u ons mee wilt steunen. Gemakkelijk, snel en zeer welkom.